Wat klanten vinden

Marc Brutsaert
Marc Brutsaert
07:44 13 Jun 23
Voor het renoveren van onze trappen en vloeren kwamen we uit bij Klein Service.We zijn zeer tevreden over de advisering die geleverd is met betrekking tot het materiaal en kleurcombinaties. Ook over de uitvoering van het werk zijn we zeer te spreken.Het eindresultaat is een pareltje waar we voor jaren plezier van hebben.Marc en Manon
S I
S I
11:45 09 May 23
Bij het eerste gesprek waarin alle mogelijkheden werden besproken, heeft Johan noch tijd noch moeite bespaard. Dat gaf meteen vertrouwen.De renovatie zelf (beneden- en boventrap) verliep voorspoedig. Ik werd goed op de hoogte gehouden, ook als ik een dag weg was. Johan heeft ervoor gezorgd dat we nauwelijks overlast hadden. Ook de nazorg was prima toen bleek dat er wat vlekken op de trap zaten na oplevering. We zijn zeer tevreden!
Sjoerd Janssen
Sjoerd Janssen
06:47 27 Apr 23
Het is nu een aantal weken geleden dat bij ons zowel een open als dichte trap gerenoveerd zijn. Voorafgaand aan de renovatie hebben we een uitgebreide uitleg gekregen over de mogelijkheden en het proces. Tijdens de renovatie is netjes gewerkt en steeds fijn gecommuniceerd met ons. Het eindresultaat bestaat uit twee mooi afgewerkte trappen.
Alexander van Holland
Alexander van Holland
15:32 13 Mar 23
Al vanaf het adviesgesprek had ik een goede indruk. Johan heeft echt een passie voor het vak en dat merk je aan de kwaliteit. Ik heb nu een geweldige trap waar ik weer jaren mee vooruit kan. Ik zou Klein Service zeker aanraden voor een traprenovatie.
F. van Viersen
F. van Viersen
14:03 28 Nov 22
Afgelopen voorjaar hebben wij onze beide trappen laten renoveren door Klein traprenovatie. Deze was hard aan vernieuwing toe omdat de trap niet mooi bleef, glad was én de zogenaamde halve maantjes keer op keer na enkele maanden zo te grazen waren genomen door onze drie katten dat ze weer vervangen moesten worden. Het werd tijd voor een duurzame oplossing! Traprenovatie dus.Dit kun je natuurlijk bij een bouwmarkt halen (can-do bijv.) maar daar hadden wij vanuit verschillende kanten geen positieve geluiden over gehoord. In tegendeel.Belangrijk vonden wij daarbij naast prijs ook vooral de kwaliteit van het gebruikte materiaal én nette afwerking. Sinds enkele maanden genieten wij van onze totaal vernieuwde trappen in stoere betonlook én antislip! Dus nooit meer half naar beneden stuiteren..Afspraken werden altijd keurig nagekomen. En ook wanneer er bijvoorbeeld wat vertraging was ontstaan in de levering werden wij keurig tijdig geïnformeerd.Helaas hebben wij slechts enkele maanden van onze trappen kunnen genieten omdat wij binnenkort gaan verhuizen. Maar dit zorgt er ook voor dat de nieuwe bewoners hier van kunnen genieten.Als wij in onze nieuwe woning de trap gaan laten renoveren dan laten we dit zeker wéér doen door Klein traprenovatie!
Ton Hell
Ton Hell
01:01 10 Nov 22
Wat valt er nog toe te voegen aan alle andere geweldige goede beoordelingen. Werk was helemaal top. Trap is perfect gedaan. Was best een grote klus want ging om twee trappen waarvan 1 open trap maar het zit er strak in. Ik kan Klein Service iedereen oprecht aanbevelen.
Piet Van 't Klooster
Piet Van 't Klooster
14:54 18 Oct 22
Wij hebben onlangs onze trappen laten renoveren. Wij hebben ons daarbij uitgebreid door Johan laten adviseren. Bij de renovatie springen de volgende zaken er in het bijzonder uit: De gebruikte materialen zijn top. De afwerking is zonder meer weergaloos goed en alles is even strak en netjes afgewerkt. Wij zijn bijzonder tevreden met het eindresultaat.
Ron Mast
Ron Mast
11:59 09 Oct 22
Zowel Traprenovatie erg mooi uitgevoerd als kleine schades in huis vakkundig hersteld. Erg servicegericht en vriendelijk.
Wim Bos
Wim Bos
11:41 07 Oct 22
Geweldige trap geworden . Heb er lang op moeten wachten . De trap is het geld meer dan waard .Johan werkt erg nauwkeurig, heeft oog voor detail en afwerking . Goed advies gekregen, ik ben dik tevreden met mijn nieuwe trap .
Peter Schrijver
Peter Schrijver
11:32 26 Oct 21
Top werk geleverd, werken zeer netjes, je weet waar je aan toe bent. Echte vakmensen
Myrna Vastenburg
Myrna Vastenburg
18:53 20 Oct 21
wij zijn erg tevreden over Klein Service. Johan heeft bij ons de trappen gedaan, prima vakman. Neemt de tijd en is erg precies en werkt heel netjes.komt netjes zijn afspraken na. echt een aanrader.
Geerhard Schuurman
Geerhard Schuurman
11:23 10 Feb 21
Van begin tot eind prima communicatie en ze denken professioneel met je mij. Ze werken netjes en leveren een prima resultaat.We genieten nu dagelijks van een mooie trap die weer jaren mee kan. En dit zonder strips erop maar wel met een goede antislip op de treden.Kortom er is geen betere traprenovatie bedrijf in regio Amersfoort die KleinService kan overtreffen.
Yoran Van aken
Yoran Van aken
20:12 09 Feb 21
Van een lastige start naar een droom einde..Nemen de tijd, goed advies, gave producten en fantastisch eindresultaat.Niet afraffelen zodat het binnen 1 dag lukt, maar de tijd nemen en de passie is te zien aan het eindresultaat.300% happy... Tot de volgende trap
Hans en Morra Koudijs
Hans en Morra Koudijs
08:14 05 Dec 20
Dankzij Klein Traprenovatie hebben we een hele mooie trap gekregen waar we iedere dag van genieten.De communicatie en service was van begin tot het eind uitstekend, de werkzaamheden verliepen vlot en in goed overleg. In 3 dagen zijn er 2 trappen gerenoveerd.En hoe prettig en netjes dat aan het einde Johan zelf nog komt kijken of alles echt goed is gedaan.Een verademing nadat we door verschillende andere bouwbedrijven (badkamer, kozijnen, dakkapel) in de kou zijn gezet.
Monique Van Den Hoek
Monique Van Den Hoek
13:59 18 Nov 20
Wij zijn erg tevreden over Klein Service Traprenovatie. De intake verliep prettig waarin hij een groot assortiment laat zien wat mogelijk is en legt alles rustig en helder uit. Johan nam de tijd om de trap en in ons geval ook de overloop tot in de puntjes te verbouwen. Hij werkt secuur, schoon en heeft oog voor detail en dat verhoogd de kwaliteit van het resultaat. Wij zijn dan ook zeer tevreden met het resultaat.
Henk van Dusschoten
Henk van Dusschoten
12:35 07 Nov 20
Afgelopen dinsdag 3 nov. Is onze trap gerenoveerd door de fa.klein.In een woord geweldig strak en met veel passie gemaakt. Vooraf een zeer goede uitleg en een grote assortiment aan keuze met de hoogste kwaliteit. Dit bedrijf verkoopt zich zelf door het leveren van de hoogste kwaliteit.Henk en Engelien van Dusschoten
Ryan Buitenhuis
Ryan Buitenhuis
13:57 31 Mar 20
Een goede traprenovatie vereist meedenken over allerlei details, persoonlijke service en accuraat werken. Johan Versteegt bleek hierin een prima partner, niets was hem te veel. Bij diverse bezoeken en voorbesprekingen droeg hij allerlei oplossingen aan in materiaalkeuze, kleurencombinaties en afwerking, corrigeerde ons waar dat nodig was en stelde verbeteringen voor. Johan beschikt over de nodige flexibiliteit tijdens het werk, nauwkeurig werken is zijn motto. Het was prettig hem in huis te hebben. Het duurde even maar de trap is geheel naar onze wensen gerenoveerd. Bedankt Johan, je hebt prachtig werk geleverd.
Albert Ten Westeneind
Albert Ten Westeneind
17:07 07 Mar 20
Johan is zeer vriendelijk en een echte vakman. Het duurde iets langer dan gepland maar daarentegen is het resultaat prachtig geworden. De gebruikte materialen zijn van een zeer goede kwaliteit en alle mogelijkheden zijn van te voren zeer goed besproken.
Erick Vermei
Erick Vermei
13:57 01 Mar 20
Laat Johan je trap en vloeren renoveren,dan ga je je huis weer meer waarderen.In zijn passie voor kwaliteit,neemt hij voor het project écht de tijd.Precies voorbereiden en meten,leidt tot goede planning en niets vergeten.Prettig in de samenwerking en overleg,Johan gaat uitdagingen niet uit de weg.Resultaat: een prachtige metamorfose,exact wat we vooraf verkozen!
Stefan Brakman
Stefan Brakman
17:52 08 Feb 20
Ik gun iedereen een Klein Service traprenovatie! Johan werkt zeer netjes, zorgvuldig en precies. Toen hij binnenkwam voor het uitgebreide adviesgesprek zei hij: ik doe het goed of ik doe het niet. En daar is geen woord van gelogen! Puur vakmanschap, zeer beleefd en klantgericht met heel heldere en duidelijke communicatie over het renovatiewerk en het proces. En nu een fantastisch mooie zeer netjes afgewerkte trap als eindresultaat! Ons hele huis voelt mooier en netter. Zeer zeker een aanrader!
Robert van Elst
Robert van Elst
17:55 02 Feb 20
Wij zijn zeer tevreden met het verloop en resultaat. Klein Service uitgenodigd om een offerte op te maken. Eigenaar Johan kwam zelf langs en nam uitgebreid de tijd om materialen te laten zien en te vertellen hoe het proces zou verlopen. Ter plekke maakte hij een prijsberekening. Wij hadden vertrouwen in het proces, de materialen en waren tevreden met de prijsopgave. Volgens afspraak is de installatie vervolgens uitgevoerd. Het heeft wel iets langer geduurd dan gepland omdat eigenaar Johan de renovatie alleen heeft uitgevoerd. Hij was 4 dagen bezig i.p.v. 2 a 3 dagen met zijn tweeën. Wij hadden dit er graag voor over. Johan werkt nl. zeer precies en netjes. De trap is erg mooi geworden! Wij hebben vooraf bij 3 bedrijven een prijsopgave opgevraagd waaronder de Nederlandse marktleider uit Weert. Klein Service bleek veel aantrekkelijker geprijsd. Gezien de werkwijze, het resultaat en de gunstige prijs kunnen wij dit bedrijf van harte aanbevelen.
Jean Jacques
Jean Jacques
10:57 19 Jan 20
Wat een kwaliteit! Nieuwbouwhuis die na oplevering helaas al een traprenovatie door Klein Service moest laten uitvoeren. Gedegen, komt afspraken na, werkt minutieus en was ruim een week bezig. Aan te bevelen. Prijs-kwaliteit meer dan waard.
Rob Rijnders
Rob Rijnders
19:22 13 Jan 20
Wat een ervaring!!!Onze trap was na 33 jaar te zijn bekleed met vloerbedekking ernstig aan een renovatie toe, en dan? Na wat navraag werd ons de firma Klein aangeraden waarop wij deze hebben uitgenodigd voor advies en een offerte. Wij werden prettig verrast door het uitstekend advies en hebben direct besloten om de trap te laten renoveren. Hier hebben wij geen minuut spijt van gehad, sterker nog, de trap naar de tweede verdieping hebben wij nog geen maand later ook laten renoveren!Grote plus punten voor ons waren: puur vakmanschap tot op de millimeter (ik ben best kritisch) , nog niet een klein stofje achter gelaten, zowel binnen als buiten en de zeer correcte en professionele houding van de uitvoerders (bedankt Johan).Kortom een aanrader.
Corry van den Tweel
Corry van den Tweel
12:51 21 Dec 19
Pure passie en enthousiasme voor zijn werk!Je krijgt uitstekende service en kwaliteit.Hij heeft bij ons 2 trappen gerenoveerd, dit zijn nu juweeltjes voor de rest van ons leven.Kleinservice is een echte aanrader!
Eline Graaff
Eline Graaff
19:17 26 Nov 19
We zijn heel erg tevreden over onze nieuwe trap! Prachtig en heel nauwkeurig afgewerkt en alles goed met ons afgestemd!
Jane Van Straelen
Jane Van Straelen
15:05 15 Nov 19
Goed en betrouwbaar bedrijf, werkt met mooie materialen en zeer nette afwerking. De traprenovatie duurde echter langer dan gepland anders 5 sterren ipv 4.
Louis Dijkman
Louis Dijkman
08:29 15 Nov 19
de trap is naar volle tevredenheid gerenoveerd. het contact was zeer plezierig.
dragon fruit
dragon fruit
06:42 14 Oct 19
Top service en snel en perfect gemaakt. Als je eens wist hoe onze trap eruit zag. Zie je helemaal niks meer van. Zoek je iemand voor je traprenovatie? Hier moet je zijn. Genoeg keus in kleur en materiaal. Service is top, fijne mensen en snel, komt afspraken na! Super!
Nel Adolfse
Nel Adolfse
19:43 06 Feb 19
Ben heel erg tevreden met mijn nieuwe trap. Ontzettend netjes gewerkt. Prettige eigenaar die weet waarover hij praat. Het is echt een pronkstuk van mijn huis geworden. Dit bedrijf kan ik echt aanraden. 👍
P. Bouwman
P. Bouwman
20:48 04 Feb 19
Klantvriendelijk en enorm professioneel tijdens het gehele proces: van kennismaking, advies, offerte tot oplevering. Een week lang hadden we opgewekte, vriendelijke, net werkende vakmannen over de vloer. Wat zijn wij blij met het prachtige resultaat, een ware metamorfose!
Alie Van Wilgenburg
Alie Van Wilgenburg
19:24 04 Feb 19
Heel erg tevreden..en supermooi resultaat👍
Jeroen De Groot
Jeroen De Groot
19:01 04 Feb 19
Goede afstemming, netjes gewerkt en kwaliteit boven snelheid. Zeer tevreden met het resultaat.