Wat klanten vinden

Geerhard Schuurman
Geerhard Schuurman
11:23 10 Feb 21
Van begin tot eind prima communicatie en ze denken professioneel met je mij. Ze werken netjes en leveren een prima resultaat.We genieten nu dagelijks van een mooie trap die weer jaren mee kan. En dit zonder strips erop maar wel met een goede antislip op de treden.Kortom er is geen betere traprenovatie bedrijf in regio Amersfoort die KleinService kan overtreffen.
Yoran Van aken
Yoran Van aken
20:12 09 Feb 21
Van een lastige start naar een droom einde..Nemen de tijd, goed advies, gave producten en fantastisch eindresultaat.Niet afraffelen zodat het binnen 1 dag lukt, maar de tijd nemen en de passie is te zien aan het eindresultaat.300% happy... Tot de volgende trap
Hans en Morra Koudijs
Hans en Morra Koudijs
08:14 05 Dec 20
Dankzij Klein Traprenovatie hebben we een hele mooie trap gekregen waar we iedere dag van genieten.De communicatie en service was van begin tot het eind uitstekend, de werkzaamheden verliepen vlot en in goed overleg. In 3 dagen zijn er 2 trappen gerenoveerd.En hoe prettig en netjes dat aan het einde Johan zelf nog komt kijken of alles echt goed is gedaan.Een verademing nadat we door verschillende andere bouwbedrijven (badkamer, kozijnen, dakkapel) in de kou zijn gezet.
Monique Van Den Hoek
Monique Van Den Hoek
13:59 18 Nov 20
Wij zijn erg tevreden over Klein Service Traprenovatie. De intake verliep prettig waarin hij een groot assortiment laat zien wat mogelijk is en legt alles rustig en helder uit. Johan nam de tijd om de trap en in ons geval ook de overloop tot in de puntjes te verbouwen. Hij werkt secuur, schoon en heeft oog voor detail en dat verhoogd de kwaliteit van het resultaat. Wij zijn dan ook zeer tevreden met het resultaat.
Henk van Dusschoten
Henk van Dusschoten
12:35 07 Nov 20
Afgelopen dinsdag 3 nov. Is onze trap gerenoveerd door de fa.klein.In een woord geweldig strak en met veel passie gemaakt. Vooraf een zeer goede uitleg en een grote assortiment aan keuze met de hoogste kwaliteit. Dit bedrijf verkoopt zich zelf door het leveren van de hoogste kwaliteit.Henk en Engelien van Dusschoten
Loulou Beavers
Loulou Beavers
11:59 06 Nov 20
helaas kan ik geen goede review schrijven. Bij de trap renovatie hebben wij gevraagd om ook de overloop te doen. Daar is laminaat gelegd, maar dat lag verkeerdom voor een deel. Er is toen nieuw laminaat gekomen en deze zijn direct uit de koude voorraad schuur in ons huis geplaatst. Met als gevolg dat het laminaat later is gaan uitzetten, hierdoor zweeft een hoek. We hebben daar melding van gemaakt, en later de melding herhaald. En nog eens herhaald. Er is tot op heden niks aan gedaan ( twee jaar na dato,omdanks de toezeging dat hij wel zou komen indien het laminaat blijft zweven). Ook de geplaatste profielen laten los, deze blijken geschroefd te zijn in het beton, er zijn geen pluggen gebruikt. Logisch ook dat die profielen loslaten. Voor 125 euro wil Johan daarvoor wel langskomen, hij meent dat dit niet onder garantie valt. Het zwevende laminaat, omdanks de toezegging dat hij langs zou komen, rept hij geen woord meer over. Conclusie: als je van plan bent om een trap te laten doen en de overloop, en je het normaal vindt dat delen laminaat zweven en dat profielen los laten, dan kan je zeker met Johan in zee gaan.
Ryan Buitenhuis
Ryan Buitenhuis
13:57 31 Mar 20
Een goede traprenovatie vereist meedenken over allerlei details, persoonlijke service en accuraat werken. Johan Versteegt bleek hierin een prima partner, niets was hem te veel. Bij diverse bezoeken en voorbesprekingen droeg hij allerlei oplossingen aan in materiaalkeuze, kleurencombinaties en afwerking, corrigeerde ons waar dat nodig was en stelde verbeteringen voor. Johan beschikt over de nodige flexibiliteit tijdens het werk, nauwkeurig werken is zijn motto. Het was prettig hem in huis te hebben. Het duurde even maar de trap is geheel naar onze wensen gerenoveerd. Bedankt Johan, je hebt prachtig werk geleverd.
Albert Ten Westeneind
Albert Ten Westeneind
17:07 07 Mar 20
Johan is zeer vriendelijk en een echte vakman. Het duurde iets langer dan gepland maar daarentegen is het resultaat prachtig geworden. De gebruikte materialen zijn van een zeer goede kwaliteit en alle mogelijkheden zijn van te voren zeer goed besproken.
Erick Vermei
Erick Vermei
13:57 01 Mar 20
Laat Johan je trap en vloeren renoveren,dan ga je je huis weer meer waarderen.In zijn passie voor kwaliteit,neemt hij voor het project écht de tijd.Precies voorbereiden en meten,leidt tot goede planning en niets vergeten.Prettig in de samenwerking en overleg,Johan gaat uitdagingen niet uit de weg.Resultaat: een prachtige metamorfose,exact wat we vooraf verkozen!
Stefan Brakman
Stefan Brakman
17:52 08 Feb 20
Ik gun iedereen een Klein Service traprenovatie! Johan werkt zeer netjes, zorgvuldig en precies. Toen hij binnenkwam voor het uitgebreide adviesgesprek zei hij: ik doe het goed of ik doe het niet. En daar is geen woord van gelogen! Puur vakmanschap, zeer beleefd en klantgericht met heel heldere en duidelijke communicatie over het renovatiewerk en het proces. En nu een fantastisch mooie zeer netjes afgewerkte trap als eindresultaat! Ons hele huis voelt mooier en netter. Zeer zeker een aanrader!
Robert van Elst
Robert van Elst
17:55 02 Feb 20
Wij zijn zeer tevreden met het verloop en resultaat. Klein Service uitgenodigd om een offerte op te maken. Eigenaar Johan kwam zelf langs en nam uitgebreid de tijd om materialen te laten zien en te vertellen hoe het proces zou verlopen. Ter plekke maakte hij een prijsberekening. Wij hadden vertrouwen in het proces, de materialen en waren tevreden met de prijsopgave. Volgens afspraak is de installatie vervolgens uitgevoerd. Het heeft wel iets langer geduurd dan gepland omdat eigenaar Johan de renovatie alleen heeft uitgevoerd. Hij was 4 dagen bezig i.p.v. 2 a 3 dagen met zijn tweeën. Wij hadden dit er graag voor over. Johan werkt nl. zeer precies en netjes. De trap is erg mooi geworden! Wij hebben vooraf bij 3 bedrijven een prijsopgave opgevraagd waaronder de Nederlandse marktleider uit Weert. Klein Service bleek veel aantrekkelijker geprijsd. Gezien de werkwijze, het resultaat en de gunstige prijs kunnen wij dit bedrijf van harte aanbevelen.
Jean Jacques
Jean Jacques
10:57 19 Jan 20
Wat een kwaliteit! Nieuwbouwhuis die na oplevering helaas al een traprenovatie door Klein Service moest laten uitvoeren. Gedegen, komt afspraken na, werkt minutieus en was ruim een week bezig. Aan te bevelen. Prijs-kwaliteit meer dan waard.
Rob Rijnders
Rob Rijnders
19:22 13 Jan 20
Wat een ervaring!!!Onze trap was na 33 jaar te zijn bekleed met vloerbedekking ernstig aan een renovatie toe, en dan? Na wat navraag werd ons de firma Klein aangeraden waarop wij deze hebben uitgenodigd voor advies en een offerte. Wij werden prettig verrast door het uitstekend advies en hebben direct besloten om de trap te laten renoveren. Hier hebben wij geen minuut spijt van gehad, sterker nog, de trap naar de tweede verdieping hebben wij nog geen maand later ook laten renoveren!Grote plus punten voor ons waren: puur vakmanschap tot op de millimeter (ik ben best kritisch) , nog niet een klein stofje achter gelaten, zowel binnen als buiten en de zeer correcte en professionele houding van de uitvoerders (bedankt Johan).Kortom een aanrader.
Corry van den Tweel
Corry van den Tweel
12:51 21 Dec 19
Pure passie en enthousiasme voor zijn werk!Je krijgt uitstekende service en kwaliteit.Hij heeft bij ons 2 trappen gerenoveerd, dit zijn nu juweeltjes voor de rest van ons leven.Kleinservice is een echte aanrader!
Eline Graaff
Eline Graaff
19:17 26 Nov 19
We zijn heel erg tevreden over onze nieuwe trap! Prachtig en heel nauwkeurig afgewerkt en alles goed met ons afgestemd!
Jane Van Straelen
Jane Van Straelen
15:05 15 Nov 19
Goed en betrouwbaar bedrijf, werkt met mooie materialen en zeer nette afwerking. De traprenovatie duurde echter langer dan gepland anders 5 sterren ipv 4.
Louis Dijkman
Louis Dijkman
08:29 15 Nov 19
de trap is naar volle tevredenheid gerenoveerd. het contact was zeer plezierig.
dragon fruit
dragon fruit
06:42 14 Oct 19
Top service en snel en perfect gemaakt. Als je eens wist hoe onze trap eruit zag. Zie je helemaal niks meer van. Zoek je iemand voor je traprenovatie? Hier moet je zijn. Genoeg keus in kleur en materiaal. Service is top, fijne mensen en snel, komt afspraken na! Super!
Nel Adolfse
Nel Adolfse
19:43 06 Feb 19
Ben heel erg tevreden met mijn nieuwe trap. Ontzettend netjes gewerkt. Prettige eigenaar die weet waarover hij praat. Het is echt een pronkstuk van mijn huis geworden. Dit bedrijf kan ik echt aanraden. 👍
P. Bouwman
P. Bouwman
20:48 04 Feb 19
Klantvriendelijk en enorm professioneel tijdens het gehele proces: van kennismaking, advies, offerte tot oplevering. Een week lang hadden we opgewekte, vriendelijke, net werkende vakmannen over de vloer. Wat zijn wij blij met het prachtige resultaat, een ware metamorfose!
Alie Van Wilgenburg
Alie Van Wilgenburg
19:24 04 Feb 19
Heel erg tevreden..en supermooi resultaat👍
Jeroen De Groot
Jeroen De Groot
19:01 04 Feb 19
Goede afstemming, netjes gewerkt en kwaliteit boven snelheid. Zeer tevreden met het resultaat.