Wat klanten vinden

Jean Jacques
Jean Jacques
10:57 19 Jan 20
Wat een kwaliteit! Nieuwbouwhuis die na oplevering helaas al een traprenovatie door Klein Service moest laten uitvoeren. Gedegen, komt afspraken na, werkt minutieus en was ruim een week bezig. Aan te bevelen. Prijs-kwaliteit meer dan waard.
Rob Rijnders
Rob Rijnders
19:22 13 Jan 20
Wat een ervaring!!! Onze trap was na 33 jaar te zijn bekleed met vloerbedekking ernstig aan een renovatie toe, en dan? Na wat navraag werd ons de firma Klein aangeraden waarop wij deze hebben uitgenodigd voor advies en een offerte. Wij werden prettig verrast door het uitstekend advies en hebben direct besloten om de trap te laten renoveren. Hier hebben wij geen minuut spijt van gehad, sterker nog, de trap naar de tweede verdieping hebben wij nog geen maand later ook laten renoveren! Grote plus punten voor ons waren: puur vakmanschap tot op de millimeter (ik ben best kritisch) , nog niet een klein stofje achter gelaten, zowel binnen als buiten en de zeer correcte en professionele houding van de uitvoerders (bedankt Johan).Kortom een aanrader.
Corry van den Tweel
Corry van den Tweel
12:51 21 Dec 19
Pure passie en enthousiasme voor zijn werk!Je krijgt uitstekende service en kwaliteit. Hij heeft bij ons 2 trappen gerenoveerd, dit zijn nu juweeltjes voor de rest van ons leven.Kleinservice is een echte aanrader!
Eline Graaff
Eline Graaff
19:17 26 Nov 19
We zijn heel erg tevreden over onze nieuwe trap! Prachtig en heel nauwkeurig afgewerkt en alles goed met ons afgestemd!
Jane Van Straelen
Jane Van Straelen
15:05 15 Nov 19
Goed en betrouwbaar bedrijf, werkt met mooie materialen en zeer nette afwerking. De traprenovatie duurde echter langer dan gepland anders 5 sterren ipv 4.
Louis Dijkman
Louis Dijkman
08:29 15 Nov 19
de trap is naar volle tevredenheid gerenoveerd. het contact was zeer plezierig.
Mientje fruit
Mientje fruit
06:42 14 Oct 19
Top service en snel en perfect gemaakt. Als je eens wist hoe onze trap eruit zag. Zie je helemaal niks meer van. Zoek je iemand voor je traprenovatie? Hier moet je zijn. Genoeg keus in kleur en materiaal. Service is top, fijne mensen en snel, komt afspraken na! Super!
Nel Adolfse
Nel Adolfse
19:43 06 Feb 19
Ben heel erg tevreden met mijn nieuwe trap. Ontzettend netjes gewerkt. Prettige eigenaar die weet waarover hij praat. Het is echt een pronkstuk van mijn huis geworden. Dit bedrijf kan ik echt aanraden. 👍
P. Bouwman
P. Bouwman
20:48 04 Feb 19
Klantvriendelijk en enorm professioneel tijdens het gehele proces: van kennismaking, advies, offerte tot oplevering. Een week lang hadden we opgewekte, vriendelijke, net werkende vakmannen over de vloer. Wat zijn wij blij met het prachtige resultaat, een ware metamorfose!
Alie Van Wilgenburg
Alie Van Wilgenburg
19:24 04 Feb 19
Heel erg tevreden..en supermooi resultaat👍
Jeroen De Groot
Jeroen De Groot
19:01 04 Feb 19
Goede afstemming, netjes gewerkt en kwaliteit boven snelheid. Zeer tevreden met het resultaat.