Portfolio schadeherstel

Schadeherstel aan traptrede

Door een ongelukje op de trap was er een beschadiging aan de toplaag van de traptrede ontstaan. Na het schadeherstel is deze beschadiging vrijwel niet meer zichtbaar. Dit is een duurzame oplossing voor het repareren van kleine interieurschades.

Schadeherstel aan eiken vloer

Door valschade is er een put in de eiken vloer ontstaan. Tijdens het herstel is rekening gehouden met het lijnenspel in de vloer en deze is dan ook weer teruggebracht naar de originele staat. De herstelkosten van deze schade zijn via de verzekering vergoed.

Schade aan houten tafelblad

Door het transport was deze nieuwe tafelset beschadigd bij de klant aangekomen. De schade is zo onzichtbaar hersteld, dat er geen nieuwe tafel geleverd hoefde te worden. Op deze manier kunnen wij bijdragen aan duurzaame samenleving.

Schade aan aanrechtblad

In het aanrechtblad was door het vallen van een scherp mes een putje ontstaan. De schade is helemaal onzichtbaar hersteld en het aanrechtblad ziet er weer uit als nieuw.

Schade aan traptrede

Door valschade op de trap was een stukje van de toplaag afgebroken op de neus van de traptrede. Na de herstelwerkzaamheden is de schade niet meer terug te vinden. Op deze manier kan een schade hersteld worden zonder dat er een hele trede moet worden vervangen. Dat is prettig voor het milieu, maar ook prettig voor de klant. Zonder hak-en breekwerk is deze traptrede weer in de oude staat teruggebracht.

Schade aan tafel

Door valschade was er een behoorlijke deuk in het tafelblad ontstaan. Ook deze schades kunnen wij vakkundig repareren, waarna de tafel er weer prachtig uitziet.

Schade aan traptredes

Tijdens de verhuizing was er schade ontstaan aan verschillende traptredes. Door het herstellen van de schadeplekjes hoefde deze trap niet vervangen te worden en hebben de nieuwe bewoners weer een prachtige trap. Het repareren van kleine schades is een duurzame manier van het herstellen van deze trap.