Foto’s

Klik op de foto’s om te vergroten

Een dichte trap gerenoveerd in een donker gemêleerd materiaal gecombineerd met witte stootborden.
Materiaal = HPL – laminaat.

Een grote dichte trap met laminaatvloer in de hal.
Materiaal = HPL – laminaat

Een dichte trap in een betonlook. De wangen (zijkanten tegen de muur) zijn ook gerenoveerd.
Materiaal = HPL – laminaat.

Het verwijderen van het oude tapijt, volledig bekleden van de totale trap inclusief de wangen (zijkanten tegen de muur) en de overloop uitgevoerd in hetzelfde laminaat. Materiaal = HPL – laminaat.

Renovatie van een dichte trap + wangbekleding  (zijkanten tegen de muur).

Een dichte trap uitgevoerd in HPL (laminaat) in een grijs eiken decor. De wangen (zijkanten tegen de muur) en de overloop zijn ook gerenoveerd.

Een dichte trap uitgevoerd in een betonlook gecombineerd met witte stootborden. Ook hier zijn de wangen (zijkanten tegen de muur) opnieuw bekleed.
Materiaal = HPL – laminaat.

Een dichte trap uitgevoerd in HPL (laminaat) met een lichte houtstructuur.

Een dichte trap uitgevoerd in een decor van beuken, gecombineerd met witte onderkanten en stootborden. Ook de overloop is gerenoveerd. Materiaal = HPL – laminaat.

Een grote trap uitgevoerd in een betonlook waarbij ook de wangen (zijkanten tegen de muur) opnieuw zijn bekleed. Materiaal = HPL – laminaat.

Het rondom bekleden van 2x een open trap.
Materiaal = HPL – laminaat.

Het opnieuw bekleden ven 1x een open trap in de woonkamer.
Materiaal = HPL – laminaat.

Het bekleden van een open trap in HPL – laminaat.

Renovatie omvat het bekleden van 1x een dichte trap en 1x een open trap. Materiaal = HPL – laminaat.

Renovatie omvat het renoveren van 1x een dichte trap en 1x een open trap in HPL – laminaat met een beuken decor.

Renovatie omvat het rondom bekleden van een open trap inclusief het voorzien van de bestaande wangdelen (zijkanten tegen de muur) van nieuwe witte kappen. Materiaal = HPL – laminaat.

Totale project bevatte het renoveren van 1x een open trap, 1x een dichte trap + 1x een split level trap (4 treden) inclusief wangbekleding (zijkanten tegen de muur). Materiaal = HPL – laminaat.

Renovatie omvat het renoveren van een grote dichte trap inclusief wangbekleding (zijkanten tegen de muur) en de laminaatvloer op de overloop.

Het renoveren van een dichte trap inclusief wangbekleding (zijkanten tegen de muur). Decor treden is een betonlook. Bij het decor voor de zijkanten en stootborden is voor wit gekozen.

Renovatie omvatte o.a. het opnieuw bekleden van deze dichte trap incl. de zijkanten.

Renovatie omvat het opnieuw bekleden van een dichte trap inclusief de wangen (zijkanten tegen de muur) in HPL – laminaat met decor: Champagne (Ahorn).

Renovatie omvat een dichte trap waarvan de wangen (zijkanten tegen de muur) ook opnieuw bekleed zijn. Het geheel is uitgevoerd in hetzelfde materiaal. Materiaal = HPL – laminaat.

Renovatie omvat het bekleden van een dichte trap inclusief het opnieuw bekleden van de wangen (zijkanten tegen de muur). Ook is de vloer op de overloop uitgevoerd in hetzelfde materiaal.
Materiaal = HPL – laminaat.

Renovatie omvat het bekleden van 2x een dichte trap welke beiden zijn uitgevoerd met wangbekleding (zijkanten tegen de muur).

Materiaal = HPL – laminaat.

Renovatie omvatte o.a. het bekleden van deze split leveltrap (4 treden) inclusief de wangen (zijkanten tegen de muur). Materiaal = HPL – laminaat.

Renovatie omvat het bekleden van een grote dichte trap inclusief wangbekleding (zijkanten tegen de muur). Materiaal = HPL – laminaat.

Naast de renovatie van de volledige trap met wangbekleding (zijkanten tegen de muur) is hier ook gekozen voor het bekleden van: het tussenbordes en de volledige overloop.

Naast het bekleden van een dichte trap is de vloer van de tussenverdieping meegenomen in hetzelfde materiaal.

Naast het bekleden van 2 open trappen is de vloer van de tussenverdieping meegenomen in hetzelfde materiaal.

Naast het renoveren van een grote dichte trap met wangbekleding (zijkanten tegen de muur), is ook de vloer van de tussenverdieping meegenomen in hetzelfde materiaal.

De vloer van de tussenverdieping is meegenomen in hetzelfde materiaal als de twee trappen.