Complete traprenovatie in Nijkerk

Traprenovatie Nijkerk: uw trap weer zo goed als nieuw

Uw trap heeft veel te verduren. Tientallen stappen per dag. Op en af. Uw trap wordt er door al die stappen niet mooier en veiliger van. De treden beginnen te slijten, waardoor u sneller uitglijdt. De bekleding is beschadigd en is een doorn in uw oog. Wij maken hem weer zo goed als nieuw voor u. Laat uw trap renoveren door onze specialisten, en wij toveren uw trap om tot het paradepaardje van uw huis.

• Is uw trap (ernstig) beschadigd?
• Is uw trapbekleding versleten?
• Gaat u over op een nieuw interieur?

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

U krijgt een offerte op maat.

Geen overlast van werkzaamheden

U wilt geen last van onze werkzaamheden hebben. Dat is logisch: u wilt zelf bepalen wanneer u uw eigen trap op en af kan. Daarom houden wij rekening met u. In overleg met u zorgen wij ervoor dat de trap beloopbaar blijft tijdens de werkzaamheden. Daarover gesproken: die vinden vooral buiten plaats, dus u heeft ook geen stof of zaagsel in huis. En we zijn bijna altijd binnen een dag klaar.

Verschillende trappen, verschillende treden

De één houdt van open trappen met houten treden. De ander gaat weer voor een dichte trap van massief eikenhout. Bij ons kiest u uit trappen in verschillende stijlen. U kunt natuurlijk ook combineren. U kiest een kleur uit onze collectie van meer dan 45 kleuren:

Santuro crème

Beton

Sonnenberg spar


Molina en grijs


Orleans eik zand


Cascina grenen


Jackson Den


Nautic eik bruin


Gladstone eik grijs


Highland eik antraciet


Hickory Masonic natuur


Cape Elm antraciet

Onderhoud van uw gerenoveerde trap

Een trap die mooi gerenoveerd is, moet mooi blijven. Daarom kiezen wij alleen voor A-kwaliteit materialen. Deze zijn duurzaam en gaan bijzonder lang mee. Dat komt onder andere door de slijtvaste toplaag met antislip. U heeft dus meer grip op de traptreden, waarmee uitglijden op de trap verleden tijd is.

Kosten van traprenovatie

De prijs van uw traprenovatie hangt af van verschillende factoren. Voor welk type hout gaat u? Gaat het om een open of dichte trap? Als u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt, dan krijgt u hem op maat. U krijgt een totaalprijs, zodat u geen verassingen krijgt achteraf. Zo weet u waar u aan toe bent.

Ga voor traprenovatie van Kleinservice

Is uw trap niet meer wat het ooit was? Zijn de treden beschadigd en gevaarlijk? Voor u het weet valt u, omdat u grip verliest. Voorkom ongelukken en laat uw trap renoveren door onze specialisten in Nijkerk.
Wij hebben jarenlange ervaring in het mooi en veilig maken van trappen.

  • 12 jaar garantie
  • Renovaties voor elke trap (ook open trappen)
  • A-kwaliteit materialen die duurzaam en veilig zijn
  • Geen overlast van de werkzaamheden aan uw trap

U krijgt een offerte op maat.

Of bel direct naar 033-2022566

De trapspecialist uit de omgeving van Nijkerk

Vanuit onze werkplaats in Hoogland renoveren we trappen in de hele regio, dus ook bij u in Nijkerk