Traprenovatie inclusief wangbekleding en verlichting

Tijdens deze uitgebreide traprenovatie zijn niet alleen de treden gerenoveerd, maar is ook de wangbekleding (de houten zijkanten van de trap) meegenomen. De wangen en de stootborden hebben dezelfde kleur. De kleur van de treden komt weer terug in de kappen van de wangbekleding. Ook is er verlichting aangebracht in de wangbekleding. Dit zorgt voor extra licht op de trap voor de veiligheid en daarnaast geeft het een sfeervolle uitstraling aan de trap.

Traprenovatie met open trap en trapboom dichtmaken

Deze traprenovatie, van twee trappen, was een flinke klus. De open boven trap is eerst dichtgemaakt, evenals de trapboom op de middenverdieping. De klanten hebben de achterkant van de trap en de trapboom zelf geschilderd. Daarna zijn beide trappen voorzien van nieuwe treden en stootborden. Bij de beneden trap zijn ook de wangen (de zijkanten van de trap) meegenomen in de kleur van de treden.

Traprenovatie inclusief wangbekleding en vloer

Deze traprenovatie is in zijn geheel uitgevoerd in beton-look. Naast de treden, zijn ook de stootborden en de vloer op de overloop in hetzelfde decor meegenomen. Voor het kleurcontrast is de wangbekleding (de houten zijkanten van de trap) uitgevoerd in wit en ook afgewerkt met witte kappen.

Eiken houten traptreden

De trap is bekleed met eiken en is geolied in een olie naar keuze (hierin hebben wij zo’n 40 kleurmogelijkheden). Eiken is een natuur product, waardoor er geen antislip in de toplaag is verwerkt. Daarom is het optioneel mogelijk om er een antisliprubber in te laten zetten.

Traprenovatie inclusief treden verlengen

De treden van deze trap zijn tijdens de renovatie iets verlengd ivm de veiligheid. In de wangen is daarom ook verlichting aangebracht voor meer licht bij het gebruik van de trap. Om de verlichting te kunnen inbouwen, zijn de wangen bekleed. Om er één geheel van te maken, is de trapboom aan de linkerkant van de trap ook meebekleed in hetzelfde materiaal. Zo is de trap een mooie eenheid geworden.

Traprenovatie inclusief wangbekleding, verlichting en vloer

Deze uitgebreide traprenovatie is uitgevoerd in HPL (high presure laminaat). De wangbekleding is voor het contrast met de traptreden in het wit uitgekozen. In de wangbekleding is de verlichting verwerkt voor extra sfeer. Daarnaast is de vloer op de overloop doorgelegd met hetzelfde materiaal als de traptreden.

Traprenovatie inclusief het dicht maken van de open trap

Deze open trap is allereerst dichtgemaakt. De gebruikte stootborden zijn gegrond, maar moeten nog wel worden voorzien van een laag verf. De klant kan er voor kiezen om zelf te schilderen, maar onze vaste schilder kan alles rondom de trap ook netjes in de verf zetten. Na in ieder geval twee weken droogtijd is de traprenovatie afgerond met een prachtig resultaat!

Traprenovatie in horecagelegenheid

Deze trap is op nadrukkelijke wens van de eigenaar veiliger gemaakt. Eerst is de trap dicht gemaakt en vervolgens gerenoveerd met overzettreden van een slijtvast materiaal met een mooie houtlook. Om het nog veiliger te maken is in elke trede verlichting aangebracht.